Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.12.2017.

17:07

Enis: Veliki korak u karijeri, ne osećam pritisak

Novi košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis rekao je da je dolazak među crveno-bele veliki korak napred u njegovoj karijeri.

Izvor: PT

Autor: PT

Enis: Veliki korak u karijeri, ne osećam pritisak
StarSport

"Vrlo sam uzbuđen dolaskom u Crvenu zvezdu. Veliki korak u mojoj karijeri napred, veliki korak na ovom mom košarkaškom putovanju. Pridružiti se ovako velikom klubu, koji ima veliku košarkašku kulturu i strast, to je svojevrsni blagoslov za mene. Jedva čekam da se pridružim momcima i odradim prvi trening u utorak", rekao je Enis za sajt kluba.

Enis je u Zvezdu stigao iz Mega Bemaksa, a sa klubom sa Malog Kalemegdana je potpisao ugovor na dve i po godine.

Kanadski košarkaš, poreklom sa Jamajke, naveo je da ne oseća pritisak, već da samo obećava veliki rad.

"Ne osećam nikakav pritisak, navijači su ti koji čine utakmicu uzbudljivom, atmosferom koju prave na tribinama. Mnogo se priča o tom pritisku kada igraš u velikom klubu, ali ja to gledam na drugi način. Košarka je zabavna igra, a moje je da radim izuzetno naporno i teško svaki dan, na treninzima, na utakmicama i da pomognem timu da pobeđuje", rekao je on.

Dilan je istakao da će mu, kao i svakome ko dolazi u novu sredinu, gde ga očekuje novi trener, novi saigrači i drugačiji sistem, biti potrebno vreme za adaptaciju, ali da se nada da će radom i napornim treningom taj period biti sveden na minimum.

"Neće doći sve sa jednom utakmicom, ali tu sam i imaću vremena da se adaptiram i da se pokažem u pravom svetlu", rekao je Enis.

Enis je za kraj imao poruku za navijače Crvene zvezde.

"Hvala Vam na ogromnoj podršci, video sam tokom vikenda putem društvenih mreža svu podršku kada je objavljeno da sam igrač Crvene zvezde. Nemam dovoljno reči da vam zahvalim na lepim željama. Jedva čekam da obučem dres i da predstavljam klub na najbolji mogući način", rekao je Enis koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 31.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve