Nova vest
Košarka

Petak, 24.11.2017.

08:10

Utučeni Lesor: Mučili smo se celu utakmicu

Matijas Lesor, centar Crvene zvezde, bio je utučen posle poraza od Baskonije u Areni u Evroligi.

Izvor:

Autor:

Utučeni Lesor: Mučili smo se celu utakmicu
Foto: StarSport

Snažni Francuz bio je najefikasniji pojedinac svog tima, uspeo je da vrati ekipu u meč, ali je pobeda izostala.

"Ovaj poraz boli jer je bio veoma tesan, a uvek je teško govoriti posle ovakvih utakmica. Napravili smo mnogo 'jeftinih' grešaka, nismo dobro čuvali pik-en-rol... Pritom, oni imaju veliki broj dobrih šutera, kao i plejmejkera koji veoma dobro razigrava saigrače i bilo je teško odlučiti šta im 'dati' kada igraju pik-en-rol... Da li im dozvoliti da šutnu za tri ili čekati da se lopta 'spusti'. U svakom slučaju, to je greška celog tima jer odbranu igramo kao tim: Ne upiremo prstom ni u koga, jednostavno težak poraz", smatra Lesor.

Srpski i regionalni šampion nije odigrao na potrebnom nivou, gubio je većim delom susreta, na kraju ipak uspeo da se vrati i preokrene, ali ne i da zadrži trijumf u svojim rukama (85:81).

"Ne mislim da smo poraženi samo zbog grešaka koje smo napravili u finišu. Duel ovog tipa ili gubite zbog serije od 10:0 ili, u našem slučaju, zbog velikog broja 'malih' grešaka tokom čitavog susreta. Nije u pitanju poslednji šut, poslednji napad ili poslednja četvrtina – mučili smo se celu utakmicu", zaključio je Lesor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve