Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.11.2017.

17:15

Endesa: Srbi bledi, Real ubedljiv, poraz Unikahe

Srpski košarkaši nisu se istakli u devetm kolu španske Endesa lige, u kojem su ubedljivi bili Real Madrid i Baskonija, dok je neočekivano poražena Unikaha.

Izvor: AK

Autor: AK

Endesa: Srbi bledi, Real ubedljiv, poraz Unikahe

Real je bio ubedljiv u Sevilji protiv Betisa sa 98:63, uz 13 poena, osam asistencija, pet skokova i dve ukradene lopte Luke Dončića.

Unikaha je poražena na gostovanju kod Andore 66:60, a za domaćin je Oliver Stević postigao šest poena uz sedam skokova i tri asistencije.

Evroligaša i Malage je predvodio Adam Vačinski sa 14, Dragan Milosavljević je postigao sedam uz tri skoka, dok nisu igrali Dejan Musli i Nemanja Nedović.

Mursija je nadigrala Bilbao 82:71, bez poena Marka Lukovića, dok je za goste iz Baskije sedam postigao Dejan Todorović, a dva ubacio Vasilije Vučetić.

Goran Huskić je ubacio 14 poena uz šest skokova i dve asistencije u porazu Burgosa od Baskonije 100:76. Goste je predvodio Tornike Šengelija sa 18 uz osam skokova i tri proigravanja.

Nikola Dragović je imao po tri poena i skoka u porazu Saragose od Fuenlabrade 88:82.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve