Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.11.2017.

16:58

Plej Ritasa MVP šestog kola Evrokupa

Plejmejker Lijetuvos Ritasa Kris Krejmer bio je najkorisniji igrač šestog kola Evrokupa sa indeksom 38.

Izvor: AK

Autor: AK

Plej Ritasa MVP šestog kola Evrokupa
Foto: YouTube screenshot

Krejmer je odigrao najbolju partiju u karijeri u pobedi Ritasa u Bilbau (96:79) gde je postigao 27 poena uz sedam asistencija, tri ukadene lpte, dva skoka i osam iznuđenih faulova.

Osim njega, ove nedelje u Evrokupu su se istakli još Pjerija Enri iz Tofaša sa 26 poena, sedam asistencija i pet ukradenih lopti, te Sergej Karašev iz Zenita sa 21 poenom uz po šest uhvaćenih lopti i asistencija.

Krejmer je sa 27 poena bio najefikasniji pojedinac šestog kola, najbolji skakač je bio Deril Votkins iz ASVEL sa 12 uhvaćenih lopti, a Anton Ponkrašov je bio najbolji asistent sa devet proigravanja.

Mehija je čak šest puta ukrao loptu protivnicima, dok su najbolji blokeri sa po tri "rampe" bili Džulijan Rajt iz Ređane i Pržemek Karnovski iz Andore.

Posle šest kola maksimalan učinak imaju Darušafaka u Grupi A, Bajern u Grupi B i Lokomotiva u Grupi C u kojoj Partizan deli poslednju poziciju sa Bilbaom sa skorom 1-5.

U sledećem kolu crno-beli gostuju ekipi Ritasa 5. decembra od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve