Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.11.2017.

14:40

Alimpijević pred Pirej: Nemamo vremena, ali moramo

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da će njegova ekipa protiv Olimpijakosa dati sve od sebe da odigra bolju utakmicu nego prethodnu protiv CSKA.

Izvor:

Autor:

Alimpijević pred Pirej: Nemamo vremena, ali moramo
StarSport

"Jutro posle jedne slabe partije, mi jednostavno nemamo vremena da ulazimo u neke preduboke analize, ostavićemo to za Atinu, a ujedno ćemo se pripremati i za utakmicu protiv Olimpijakosa, ekipe koja je dobila u sredu Fenerbahče u gostima. To je tim koji je uz Fenerbahče i CSKA glavni kandidat za odlazak na fajnal-for i osvajanje trofeja. To je za nas otežavajuća okolnost, sada su puni samopouzdanja posle ovakve pobede, dočekuju nas i žele da nastave svoj niz", rekao je Alimpijević.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u sredu na svom terenu od CSKA 85:59 u sedmom kolu Evrolige. Zvezdi je ovo treći uzastopni poraz i trenutno je 15. na tabeli sa dve pobede i pet poraza.

Crveno-bele već u petak očekuje nova, teška utakmica u Evroligi pošto gostuju Olimpijakosu. Grčka ekipa je druga na tabeli sa skorom od pet pobeda i dva poraza.

"Mi, za početak, moramo da uz dosta truda, damo sve od sebe i odigramo jednu mnogo bolju utakmicu od one koju smo odigrali protiv CSKA", rekao je trener Zvezde.

Košarkaš Ognjen Dobrić smatra da njegova ekipa što pre treba da zaboravi poraz protiv CSKA i fokusira se na naredne izazove.

"Treba da 'očistimo' glavu i zaboravimo prethodnu utakmicu što pre i pripremimo se za Olimpijakos što bolje. Istina, nemamo mnogo vremena do naredne utakmice, samo dan i po, ali daćemo sve od sebe, odradićemo nekoliko treninga u Atini, kroz koje ćemo pokušati i da se osvežimo i pripremimo. Svaki meč u Evroligi, bez obzira na ishod, bili to pobeda ili poraz, donosi neko novo iskustvo i za nas kao igrače, ali i zajedno kao tim", rekao je Dobrić.

Meč Olimpijakos – Crvena zvezda igra se u petak od 20.00 u dvorani "Mira i Prijateljstva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve