Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 13.11.2017.

20:40

Zagorac: Ne krijem, želim u Partizan, ali…

Rade Zagorac, nekadašnji košarkaš Mega Leksa i Memfisa, konačno je progovorio o svojoj budućnosti i istakao da bi voleo da zaigra u Partizanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zagorac: Ne krijem, želim u Partizan, ali…
Starsportphoto

Zagorac je pre nešto više od mesec dana dobio otkaz u Memfisu, posle čega su počela nagađanja gde će nastaviti karijeru.

Bivši kapiten ekipe iz Sremske Mitrovice dovođen je u vezu sa nekoliko klubova, među kojima je i Partizan, a on za "Arenu sport" kaže da mu je to životna želja.

"Od starta sam želeo da zaigram za Partizan, to je neka moja dečačka želja. Uvek sam imao tri želje. Jedna je bila Partizan, druga reprezentacija i treća NBA liga. Po površini sam zagrebao druge dve, a i dalje imam priliku da ostvarim treću i zaigram za Partizan. Ne mogu da kažem šta se trenutno dešava. U nekoj vrsti smo sive zone. Moja želja je nesporna i finansisjki apskt nijednog trenutka nije bio važan. Neke druge stvari su u pitanju. Konkretno ne mogu da kažem ništa više. Sve je do mog agenta i uprave Partizana da nađu rešenje", rekao je Zagorac za "Arenu sport".

Zagorac je pet sezone nosio dres Mega Leksa pre nego što je potpisao trogodišnji ugovor sa Memfisom, ali su ga ‘Grizlisi’ otpustili.

"Ne mogu da kaže da li sam najbliži Partizanu. Jutros sam imao jednu ideju... Sve je stvar pregovora. Flesksibilno je, možda sutra bude drugačije. Važno da postoji obostrana želja. Nadam se najboljem rešenju. Želja da zaigram za Partizan uvek je bila mnogo veća od odlaska u bilo kohji evropski klub".

On je priznao da se nije nadao ovakvom raspletu.

"Bio sam izuzetno zatečen odlukom kluba. To je veliki biznis, veliki znak pitanja za svakog igrača u NBA. Mogao sam samo da prihvatim odluku i okrenem se svojoj budućnost. Dok sam bio u SAD najviše mi je pomagao Mark Gasol. Svi Evropljani smo tamo naši. Pomagao mi je na svim aspektima, i dalje smo u kontaktu i vrlo je zainteresovan gde ću da nastavim karijeru", zaključio je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

241 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve