Nova vest
Košarka

Petak, 20.10.2017.

10:38

Obradović: Igrači, utakmica traje 40 minuta

Trener Fenerbahčea Željko Obradović kritikovao je svoje igrače zbog loše završnice u Milanu u drugom kolu Evrolige.

Izvor: AK

Autor: AK

Obradović: Igrači, utakmica traje 40 minuta
Foto: EPA/SEDAT SUNA

Šampion Evrope je ispustio dvocifrenu prednost u poslednja tri minuta, ali je uspeo da savlada domaći tim 92:86 posle produžetka, za prvu pobedu u sezoni.

"Trudili smo se da budemo agresivniji u dobrani, a u drugom poluvremenu smo dobro igrali. Međutim, igrači moraju da shvate da utakmica traje 40 minuta, a u ključnim trenucima kada je trebalo da olakšamo sebi i završimo meč, imali smo nekoliko loših poteza u odbrani što im je omogućilo da se vrate. Ali ovo je važna pobeda. Milano je prvi put igrao kod kuće ove sezone, imaju novi tim i novog trenera, potrebno im je vreme, ali su dobar tim", rekao je Obradović.

Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je četiri poena (2/4 iz igre) uz po dva skoka i asistencije za 15 minuta na parketu u dresu Fenera.

"Važna pobeda, posebno što je na gostovanju. Moramo pobeđivati u gostima. Znali smo da će biti teška utakmica. Oni su odličan tim sa mnogo dobrih pojedinaca. Na kraju, najvažnije je da smo pobedili. Moramo nastaviti dalje, koncentrisati se na naredne utakmice i nove treninge gde ćemo pokušati da svakog dana napredujemo", rekao je Gudurić.

Fenerbahče u trećem kolu dočekuje litvanski Žalgiris, 24. oktobra od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve