Nova vest
Košarka

Utorak, 17.10.2017.

15:19

"Borac – Primorska pravi derbi ABA 2 lige"

Trener košarkaša Borca Raško Bojić rekao je da očekuje da će utakmica između njegove ekipe i slovenačke Primoske biti "pravi derbi" drugog kola ABA 2 lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Getty Images

Košarkaši Borca gostuju u sredu ekipi Primorska u drugom kolu ABA 2 lige.

"Kako je liga tek počela, biće potrebno neko vreme da se stvari iskristališu i da se realnije vidi odnos snaga. Ono što meni deluje kao izvesna stvar, uzimajući u obzir način i kvalitet igre Primorske iz kvalifikacija, jeste da se radi o ozbiljnom i kvalitetnom timu. Imaju dobar roster i sigurno da su ekipa koja će imati zapaženu ulogu u ligi. Mislim da će utakmica između Primorske i Borca biti pravi derbi drugog kola", rekao je Bojić.

Čačanska ekipa je u prvom kolu novog regionalnog takmičenja ubedljivo savladala Ohrid u gostima, dok je Primorska u Beogradu bila bolja od Dinamika posle produžetka.

"Što se tiče same utakmice protiv Primorske, kao u svakom meču, Borac je tim koji ide isključivo na pobedu. Tako će biti i ovaj put", rekao je košarkaš Borca Ivan Gavrilović.

Utakmica između Primorske i Borca na programu je u sredu od 20.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve