Nova vest
Košarka

Petak, 13.10.2017.

21:35

Alimpijević: Rekao sam da će odlučiti detalji

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, istakao je da je njegovoj ekipi falilo malo iskustva u utakmici sa Žalgirisom u prvom kolu Evrolige.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Rekao sam da će odlučiti detalji
Starsportphoto

Košarkaši Zvezde poraženi su na startu nove sezone u Evroligi, u dramatičnoj utakmici protiv Žalgirisa u Kaunasu – 78:76.

Šut za pobedu nakon nekoliko hrabrih napada imao Tejlor Ročesti, koji je odlučio da sam završi poslednji napad, ali nije bio precizan i Žalgiris je slavio pred više od 14.000 gledalaca.

"Teško je igrati u ovoj hali, atmosfera je bila fantastična. Kao što sam rekao pre početka, male stvari su bile veoma važne za ovaj meč i detalji su odlučili. Jedna od njih bila je građenje ispod obruča prilikom njihovih šuteva. Mučili smo se u tom segmentu u prvom poluvremenu", rekao je Alimpijević.

On je istakao da će njegovoj ekipi mnogo značiti ovakvi mečevi kako bi mladi igrači sticali iskustvo.

"Drago mi je što smo igrali ovako. U ekipi imam petoricu igrača koji nemaju nikakvo iskustvo igranja u Evroligi. Na kraju smo imali šut za pobedu. To je košarka – nekada pobediš, nekada izgubiš. Čestitke Žalgirisu na pobedi i njihovom treneru Jasikevičusu", zaključio je Alimpijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve