Nova vest
Košarka

Nedelja, 08.10.2017.

22:45

Mitrović punio sve kolone, pobeda Bamberga

Krilni centar Bamberga Luka Mitrović bio je najbolji u pobedi svoje ekipe nad Tubingenom 81:73 u četvrtoj prvenstvenoj utakmici nemačke košarkaške Bundeslige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mitrović punio sve kolone, pobeda Bamberga

Mitrović je Volter Tajgersima ubacio 16 poena, bio je dobar i u skoku jer je uhvatio i šest lopti i svom učinku dodao četiri asistencije.

Treba napomenuti da je Mitrović to uradio sa zavidnim procentima šuta jer je imao blizu 60 odsto u šutu iz igre.

Osim Mitrovića je u pobedničkoj ekipi bolji od ostalih bio i Rubi sa 15 poena, ali za manje minuta na parketu od srpskog košarkaša. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je na parketu proveo gotovo cele tri četvrtine (28 minuta), a Rubi 15. Dvocifreni su još bili Maodo Lo sa 12, te Tejlor i Radošević sa 11, odnosno 10 poena.

U poraženoj ekipi je dominirao bek Kristofer Ričard koji je ubacio 21 poena. Zanimljivo je da je bolje šutirao trojke nego dvojke. Pogađao je tek svaki peti šut za dva 1/5, a trojke 6/9. Apšo je bio na visini zadatka sa 16 poena, Bruks je bio dobar sa 14 ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Bamberg ima tri pobede i jedan poraz do sada i na šestom mestu je sa šest bodova, dok je Tubingen 17. sa tri poraza iz isto toliko odigranih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve