Nova vest
Košarka

Subota, 23.09.2017.

19:38

Desetkovani Partizan "pao" u poslednjem kvartalu

Košarkaši Partizana poraženi su od Igokee 74:64, u borbi za peto mesto u prvom izdanju ABA Superkupa.

Izvor: AK

Autor: AK

Desetkovani Partizan

Tim iz Aleksandrovca je crno-bele "slomio" u poslednjem periodu sa 28:15, iskorstivši skraćenu rotaciju Miroslava Nikolića zbog povreda Stevanovića i Veličkovića.

Partizan je opet predvodio Vilijams-Gos sa 18 poena uz osam skokova i pet asistencija, 12 je ubacio Marinković, a 11 imao Pecarski uz šest uhvaćenih lopti i četiri blokade.

"U rotaciji nismo imali 2-3 igrača koji su povređeni, tako da ovi momci koji su igrali nisu mogli da izdrže turnirski sistem takmičenja. Hteli smo da pobedimo, nije to nikakvo opravdanje, ali smo slabo igrali. Nadskakali su nas, trčali su kontranapade i bili bolji", istakao je Muta Nikolić.

Najefikasniji u timu Igokee bio je Glogovac sa 20 poena, a pratili su ga Vašington sa 17, Jevtović sa 14 i Milošević sa 11.

Crno-beli se u nedelju vraćaju u Beograd, a u utorak ih očekuje duel sa aktuelnim šampionom Evrope, ekipom Fenerbahčea, u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve