Nova vest
Košarka

Sreda, 20.09.2017.

19:17

"Muta" glavna zvezda Superkupa

Član stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Nikolić najveća je zvezda među učesnicima prvog Superkupa Jadranske lige u Baru.

Izvor: B92

Autor:B92

StarSport

Njemu navijači u tom primorskom gradu u Crnoj Gori prilaze kad god ga ugledaju, razgovaraju i fotografišu se s njim.

Popularni "Muta", koji je trener Partizana, u centru pažnje je zbog uspeha na Evropskom prvenstvu, na kome je reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju.

On je dan ranije izjavio da ne voli da ga zovu vicešampionom jer je to naziv za "gubitnike". Ipak, istakao je da je osvajanje medalje na kontinentalnom šampionatu veliki uspeh, iako mu je žao zbog poraza u finalu od Slovenije.

Treneri ostalih sedam učesnika Superkupa iskoristili su najavnu konferenciju za novinare u utorak da harizmatičnom Nikoliću čestitaju na uspehu reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Nikolić će prvu utakmicu na klupi beogradskog kluba imati od 21.15 u četvrtfinalu Super kupa regionalnog takmičenja protiv domaćina Mornara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve