Nova vest
Košarka

Sreda, 20.09.2017.

16:11

Karte za F4 u Beogradu – sto evra i više

Fajnal for Evrolige 2018. biće održan u Beogradu, prodaja karata počinje za nekoliko dana, a objavljene su i cene ulaznica.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Karte za F4 u Beogradu – sto evra i više
Getty Images

Četiri najbolja evroligaša će u Kombank areni igrati svoje utakmice završnog turnira, a karte se mogu naći u pretprodaji već od 21. septembra putem interneta.

Evroliga je odlučila da da povlašćen status gledaocima koji su već kupovali karte ili su vlasnici sezonskih ulaznica, pa će po povlašćenim uslovima oni moći da kupe ulaznice do subote 23. septembra.

Karte će se prodavati u 15 različitih kategorija i cene će se kretati u rasponu od 13.000 do 65.000 dinara, odnosno od oko 100 evra do 540 evra za ulaznicu na svaku od utakmica tokom vikenda. Za VIP sektore postoji šest različitih cenovnih kategorija.

Regularna prodaja karata počinje 26. septembra.

Fajnal for se za tri decenije prvi put igra u srpskoj prestonici. Kapacitet Arene za utakmice će biti oko 18.000 mesta što bi F4 u Beogradu moglo da učini najposećenijim u 21. veku.

Najveći broj ulaznica će biti dostupan gledaocima, svaki od četiri kvalifikovana tima će dobiti po 800 karata različitih kategorija, a 20 odsto je namenjeno medijima, sponzorima i ostalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve