Nova vest
Košarka

Utorak, 19.09.2017.

16:37

Napustio "Furiju", ne i Barsu – Navaru novi ugovor

Košarkaš Barselone Huan Karlos Navaro je produžio ugovor sa klubom i ostaje u njemu još deset godina, piše Mundo Deportivo.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Napustio
Getty Images

Navaro sigurno neće svih deset godina igrati, budući da već ima 37 godina, ali novi ugovor podrazumeva i funkciju u klubu po završetku igračke karijere.

Navaro će ove sezone obeležiti i jubilej, 20 godina otkako je debitovao za "Blaugranu".

On se prošle nedelje oprostio od dresa Španije sa kojom je na poslednjem velikom takmičenju, Evrobasketu osvojio bronzu. To mu je za 16 godina u nacionalnom timu bila čak deseta medalja.

Uz to, 2.600 minuta, 1.500 poena, nekoliko mečeva u kojima je imao 40 i više poena i još 40 u kojima je imao po 20 i više koševa.

Navaro je sa Barselonom dva puta osvajao Evroligu, osam puta je bio šampion Španije, šest puta je podizao trofej Kupa Kralja, a u njegovoj riznici su još i Kup Koraća i španski Superkup.

Tokom karijere, imao je i "izlet" u NBA ligu jer je 2007/2008. igrao za Memfis Grizlise i tada je bio biran u drugi tim svih rukija sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve