Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.08.2017.

17:44

"Nadam se da ovo nije poslednja medalja ovog leta"

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović čestitao je bronzu mladim košarkašima. Kadeti su pobedom nad Hrvatima došli do trećeg odličja za Srbiju.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

Pre njih su to učinili juniori koji su se okitili zlatom, a potom i juniorke koje su osvojile srebro.

"Treći ponedeljak se sastajemo, veoma sam srećan zbog svih rezultata koji su postignuti do sada. Velike čestitke u moje ime i u ime Saveza za momke koji su napravili veliki uspeh. Nije potrebno reći koliki su pritisak imali, pogotovo posle utakmice sa Hrvatima koju su dobili sa 50 poena razlike. Igrati ponovo sa njima nije bilo nimalo lako. Svaka im čast na izdržanom opterećenju, sigurno su oni najsrećniji zbog ovakvog epiloga", rekao je Danilović.

On je čestitao potpredsedniku Igoru Rakočeviću na dobrom radu, a pred glavnu poslasticu, seniorski Evrobasket dodao, "Nadam se da ovo neće da bude poslednja medalja ovog leta", a mladima poželeo mnogo sreće u daljim karijerama.

Kadetska reprezentacija Srbije je posle poraza od Crne Gore u polufinalu 73:66, u meču za treće mesto pobedila Hrvatsku sa 76:71 i 'naterala' Košarkaški savez da tri puta za tri nedelje saziva konferenciju za medije zbog medalja koje su osvajali mladi košarkaši i košarkašice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve