Nova vest
Košarka

Subota, 19.08.2017.

15:00

Todorić za B92: Pecarski nije potpisao za Partizan

Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, kaže za B92.net da Marko Pecarski još uvek nije potpisao ugovor sa crno-belima, ali da takva mogućnost postoji.

Izvor:

Autor:

Todorić za B92: Pecarski nije potpisao za Partizan
kss.rs

"Ne, Marko Pecarski nije potpisao ugovor sa Partizanom, ali to, istovremeno, ne znači da se to neće i dogoditi, ali za sada ništa nije definitivno dogovoreno", rekao je kratko Todorić za naš portal.

Takođe, za B92.net pričao je i Mlađan Šilobad, tehnički direktor kluba iz Humske, rekavši da su pregovori odmakli i da je dogovor blizu, ali da preostaje da se srede određene administrativne stvari, a tu je i obeštećenje koje mora biti isplaćeno minhenskom Bajernu.

Beogradski mediji preneli su da je sin legendarnog Miroslava Pecarskog, koji je od 1987. do 1991. godine igrao u crno-belom, i sa osvojio Kup Koraća 1989, sedamnaestogodišnji Marko potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Radi se o jednom od najtalentovanijh srpskih košarkaša, momku koji je na nedavnom Evropskom prvenstvu za mlade bio jedan od glavnih igrača Srbije, na putu ka krovu Evrope i zlatnoj medalji.

Igrao za Mega Bemaks i spomenute Bavarce u mlađim kategorijama, a visok je 206 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve