Nova vest
Košarka

Utorak, 15.08.2017.

15:00

Partizan doveo još dvojicu, čeka se Čakarević

Košarkaški klub Partizan angažovao je dvojicu novih igrača, a postoji mogućnost da dođe još jedan.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizan doveo još dvojicu, čeka se Čakarević
Foto: Miroslav Todoroviæ/KK Partizan

Trener crno-belih Muta Nikolić potvrdio je da je klub doveo Andreju Stevanovića i Strahinju Gavrilovića iz Dinamika jer su ostale željene opcije bile nedostupne.

Stevanović ima 22 godine, visok je 192 centimara i kao bek je igrao za Šumadiju, Radnički Kragujevac, Napredak iz Aleksinca i Borac iz Čačka pre nego što je 2016. stigao u Dinamik.

Bio je jedan od najboljih pojedinaca Nikolićeve prošlogodišnje ekipe sa 17,7 poena i 2,3 asistencije po utakmici. Sa B reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju u Kini 2016.

Gavrilović je dve godine stariji od saigrača, visok je 206 centimetara, igra na poziciji krilnog centra i košarkaški se školovao u Sjedinjenim Državama.

Poslednju godinu srednje škole završio je na "Rok akademiji" u San Dijegu, bio stipendista Univerziteta Južne Kalifornije, da bi nakon povratka u Srbiju, prošle sezone potpisao za Dinamik.

Prosečno je beležio 9,9 poena i 4,2 skoka po utakmici.

Nikolić se nada i potpisivanju ugovora sa Markom Čakarevićem koji trenira sa ekipom, ali postoje mnoge prepreke do realizacije transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d