Nova vest
Košarka

Petak, 11.08.2017.

16:26

Vujošević tužio Partizan: Pare sam krvavo zaradio!

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević podneo je tužbu protiv crno-belih zahtevajući isplatu dugovanja.

Izvor: SM

Autor: SM

Vujošević tužio Partizan: Pare sam krvavo zaradio!
Starsport

Vujošević je pre tri godine napustio klub i tada napravio dogovor o zaostalim isplatama na pet godišnjih rata, a pošto su crno-beli isplatili samo prvu odlučio je da se obrati BAT-u, arbitražnom sudu FIBA.

"Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako", rekao je Vujošević za "Kurir" i dodao:

"Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 evra. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje", poručio je Dule Vujošević.

On je trenutno selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, a vodeći Partizan, osvojio je 12 domaćih titula i pet u ABA ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

394 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve