Nova vest
Košarka

Sreda, 09.08.2017.

12:22

Grčka ubedljiva pred Trofej Beograda

Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je ubedljivo Veliku Britaniju sa 92:64 u pripremnom meču pred predstojeće Evropsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Grčka ubedljiva pred Trofej Beograda
Starsport

Izabranici Kostasa Misasa ostvarili su 2/2 na pripremnom turniru u Patrasu.

Grčku su do drugog trijumfa vodili Jorgos Printezis i Nikos Papas koji su meč završili sa 12 poena, dok je solidan bio i igrač Sakramenta Jorgos Papajanis koji je ostvario učinak od 9 poena i sedam skokova.

Na drugoj strani Britance je predvodio Gabi Olaseni sa 13 poena i osam skokova, dok je Danijel Klark ubacio poen manje.

Grčka je u prvom meču sa +58 savladala Rumuniju i tako u odličnoj formi dočekuje Trofej Beograda koji je na programu od 11. do 13. avgusta. Pored Grčke i Srbije, na turniru će učestovati i Crna Gora.

Evropsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a Grčka će igrati u grupi A u Finskoj, sa Francuskom, Slovenijom, Poljskom, Islandom i slekcijom domaćina.

Sa druge strane, Velika Britanije se nalazi u grupi sa našom selekcijom u Istanbulu, gde još igraju Turska, Letonija, Rusija i Belgija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve