Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 31.07.2017.

13:31

Kuzmić za B92 o reprezentaciji, Realu i NBA

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se na Kopaoniku, gde smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa novim centrom Real Madrida, Ognjenom Kuzmićem.

Izvor: PT

Autor: PT

Kuzmić za B92 o reprezentaciji, Realu i NBA
StarSport

Prethodne sezone srpski centar imao je najbolju godinu u karijeri što ga je preporučilo "Kraljevskom klubu".

"Tim je uvek na prvom mestu, a što se mene lično tiče, najvažnije mi je da nastavim uzlaznom putanjom, koja je krenula u Zvezdi. Moram da se izborim za mesto u ekipi, jer vam ga niko neće pokloniti. Pričao sam sa trenerom (Pablom Lasom) i rekao mi je šta očekuje od mene", rekao je Kuzmić za B92.net.

Kada je reč o reprezentaciji, centar reprezentaciji Srbije misli da imamo kvalitetan tim, a otkrio je sa kojim igračem je cimer, kao i to da ne voli video igre.

"Na svim pozicijama imamo top igrače. Na nama je samo da se dobro spremimo i da nas zdravlje posluži. Cimer sam sa Jovićem, mojim bivšim saigračem, ne volim nešto video igrice, nisam baš upućen", kazao je skromno bivši centar Crvene zvezde, koja je na ime obeštećenja dobila 300.000 evra od madridskog kluba.

Za kraj, pitali smo ga da li razmišlja o mogućem povratku u NBA.

"Iskreno, ne razmišljam o povratku u NBA, reprezentacija mi je na prvom mestu i treba sada da se izborim za 12", zaključio je Kuzmić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve