Nova vest
Košarka

Subota, 29.07.2017.

18:35

Gasol: Mirotić mnogo znači, iznenađen sam...

Dugogodišnji nosilac reprezentacije Španije, Pau Gasol, rekao je kako Nikola Mirotić dosta znači ekipi i iznenađen je oko njegove situacije u Čikago Bulsima.

Izvor: PT

Autor: PT

Gasol: Mirotić mnogo znači, iznenađen sam...
Getty Images

Naime, krilni centar je i dalje slobodan agent i zbog toga što još nije uspeo da pronađe klub morao je da otkaže učešće sa Evropskog prvenstva.

"Francuska ima mnogo izostanaka i čini se da nisu među glavnim favoritima. Takođe, šteta je što sa nama neće biti Nikola Mirotić. On je odličan igrač i donosi nam dosta kvaliteta. Začuđujuće je što u ovom stadijumu "prelaznog roka" nije rešio situaciju sa Čikagom", kazao je Gasol.

Iako će igrati bez Mirotića, a i Serža Ibake, igrač San Antonio Sparsa misli da Španija ima konkurentan tim i da će dogurati do kraja.

"Španija ima kvalitet da se bori za pobedu na EP. Cilj nam je da krenemo dobro sa pripremama, a onda i da budemo dobri na prvenstvu. Imamo velike ambicije i možemo da doguramo do kraja", kazao je Pau.

Evropsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a "Crvena furija" će igrati u grupi C u Rumuniji sa Hrvatskom, Crnom Gorom, Češkom, Mađarskom i selekcijom domaćina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve