Nova vest
Košarka

Subota, 29.07.2017.

17:45

Zvezda se interesuje za bivše igrače Partizana

Košarkšaki klub Crvena zvezda zainteresovana je za usluge Đorđa Gagića i Olivera Lafajeta, prenose turski mediji.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda se interesuje za bivše igrače Partizana
Starsport

Ovu informaciju putem Tviter profila objavio jedan od najuglednijih turskih novinara Fersu Jabeolu, koji je dobro upućen u košarkaška dešavanja širom Evrope.

Crveno-beli, kao i svakog leta okreću se domaćim igračima, a pored Marka Kešelja, klub bi mogao da pojača nekadašnji reprezentativac Srbije.

Gagić je uspešno nosio dres Partizana od 2012. do 2015. godine, a od tada je promenio čak pet klubova. Kratko je bio u Gazijantepu, potom je imao neke odlične partije u Brindisiju, dok je prošle sezone igrao u tri kluba – Tenerifama, Tsmoki Minsku i Istanbul BB.

Kada je reč o Lafajetu, on ima veoma bogatu istoriju igranja u Evropi i godinama je jedan od najzahvalnijih drugih plejmejkera na Starom kontinentu.

Godine 2010. igrao je kratko u Partizanu, a potom je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Nastupao je u ekipama poput Žalgirisa, Valensije, Olimpijakosa i Armanija, dok je prošle godine sa Unikahom osvojio Evrokup.

Ima 33 godine, a nastupao je i za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve