Nova vest
Košarka

Sreda, 28.06.2017.

13:17

Nikolić: "Grobari", istrpite me prvu godinu

Miroslav Nikolić potvrdio je za "Sportski žurnal" da će biti trener Partizana od sledeće sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Nikolić:
Foto: StarSport

Nikolić se posle 19 godina vraća u Humsku 1, a odmah je zamolio navijače da ga istrpe prve godine.

"Pred nama su dve velike stvari – da vratimo dugove i porez državi, formiramo tim, a u drugoj sezoni da napravimo rezultatski udar. Ja sam čovek od izazova, novac mi nikad u životu nije bio na prvom mestu, to nije moj prioritet. Ovo mi diže adrenalin, izaziva me", rekao je Nikolić za "Žurnal".

Crno-beli su već godinama u senci najvećeg rivala Crvene zvezde, što navijači koji su više od decenije uživali u mečevima sa najboljim evropskim klubovima sve teže podnose.

"Partizan ima armiju navijača. Dali će me oni istrpeti prvegodine, jer tek u drugoj možemo da jurimo rezultate i uspehe. Navijači i novinari će morati da pokažu strpljenje i da mi svi zajedno veruju", dodao je Muta Nikolić.

Nikolić ima aktivan ugovor sa KK Dinamik, ali je izjavio da će ga vlasnik kluba Velja Jojić, inače veliki partizanovac, pustiti da vrate staru slavu Partizanu.

Iskusnog trenera predstojećeg leta očekuje i novi izazov sa reprezentacijom Srbije, gde je pomoćnik selektoru Aleksandru Đorđeviću. "Orlove" očekuje nastup na Evrobasketu u septembru u Turskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d