Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 26.06.2017.

21:47

KKCZ: Usvojen finansijski izveštaj, kreiran plan

Košarkaški klub Crvena zvezda doneo je odluku o usvajanju finansijskog izveštaja za 2016. godinu i napravio je plan za sledeću takmičarsku sezonu 2017/2018.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

KKCZ: Usvojen finansijski izveštaj, kreiran plan
StarSport

Pred članovima Skupštine kluba je tokom zasedanja u ponedeljak na Malom Kalemegdanu bilo osam tačaka, a sednica je bila prva redovna ove godine.

Osim donošenja odluke o usvajanju finansijskog izveštaja za prošlu godinu, mišljenja ovlašćenog revizora na finansijski izveštaj kluba i plana za narednu sezonu, Skupština je razmatrala i donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine u novom sazivu koja je održana 07.07.2016.godine i izveštaj o sportskim rezultatima za takmičarsku sezonu 2016-2017.

Na Skupštini kojoj je priustvovalo 29 od 35 članova.

Predsednik kluba, koji je ponovo detaljno referisao kompletan finansijski izveštaj u periodu od 2011-2017.godine (prihodi i rashodi) je izneo prisutnim članovima Skupštine i informacije o akciji navijača "Doniraj i dominiraj", dok je pod devetom tačkom "razno" vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama.

Prvi čovek kluba Nebojša Čović je predložio da naredna sednica bude polovinom jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve