Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.06.2017.

09:17

Dan D za Srbiju: U drugi krug ili u avion za BGD

Košarkašice Srbije danas igraju meč 3. kola Evropskog prvenstva sa Slovenijom (15 sati) i od njega zavisi da li će u drugu rundu ili će na avion za Beograd.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan D za Srbiju: U drugi krug ili u avion za BGD
Foto: Getty Images

Naše dame poražene su u uvodna dva kola od Grčke (60:69) i Francuske (57:73), tako da im protiv Slovenije nije dovoljna čak ni bilo kakva pobeda. U slučaju da Francuskinje budu bolje od Grkinja, Srbiji će biti potrebna pobeda od najmanje šest poena.

Evropske šampionke imal eus mnogo prolema od početka prvenstva u Češkoj, ali opravdanja više nema, jer više nema ni popravnog.

“Pre šest godina i mi smo bile među ekipama u koje nisu verovali, kao što su mnogi posumnjali u Grčku i Francusku. Na Evropskom prvenstvu uvek neki tim neočekivano iskči u prvi plan. Više nema prostora za vađenje, nema predaje, moramo da nađemo način da Sloveniju pobedimo dovoljnom razlikom i prođemo u drugi krug. Tamo onda možemo da pokušamo da se vadimo, rekla je Sonja Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve