Nova vest
Košarka

Petak, 16.06.2017.

15:29

CSKA čuva Hajnsa, ugovor do 2019.

Centar moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa ruskim klubom.

Izvor:

Autor:

CSKA čuva Hajnsa, ugovor do 2019.
Getty Images

"Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za mene i moju porodicu postala druga kuća. Radujem se nastavku istorijskog uspeha koji je klub imao, radu sa saigračima i trenerima i osvajanju novih trofeja", rekao je Hajns.

Hajns je u CSKA došao 2013. godine iz Olimpijakosa, a za moskovski tim do sada odigrao 260 utakmica i prosečno je beležio 7,7 poena i 4,1 skok.

"Kajl je deo CSKA, igrač koji je igrao i iznad 100 odsto mogućnosti. Iako mu nedostaje visina, on ima srce, želju i motivaciju, da nadoknadi visinu. On je jedan od najboljih na svojoj poziciji. Znamo se, dovoljno je da pogledamo jedan drugog i da razume šta želim od njega. Drago mi je što nastavljamo saradnju. Njegovo iskustvo, znanje i posvećenost će pomoći klubu, mladji igrači mogu da koriste njegov primer da se razvijaju", rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve