Nova vest
Košarka

Sreda, 14.06.2017.

22:18

Bogdan, Kalina i Obradović na korak od duple krune

Ekipa Fenerbahčea savladala je kao gost posle produžetaka Bešiktaš sa 86:80 i tako došla na korak od titule u domaćem šampionatu.

Izvor: PT

Autor: PT

Bogdan, Kalina i Obradović na korak od duple krune
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Utakmica je trajala preko dva ipo sata zbog pražnjenja tribina, jer su navijači pravili nered u trećoj i četvrtoj četvrtini.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović odigrao je odličan meč, a pogotovo dobar bio je u produžetku, gde je trojkom na minut ipo rešio meč.

Meč je završio sa 23 poena, osam skokova i tri asistencije, dok je Nikola Kalinić imao solidnu rolu, pošto je ostvario učinak od pet poena, šest skokova i šest asistencija.

Kod gostiju centar reprezentacije Srbije Vladimir Štimac bio je blizu trećeg dabl-dabl za redom, pošto je na kraju imao 13 poena i devet skokova. Ipak najbolju partiju u ekipi Ufuka Saridže pružio je Di Džej Strouberi sa 22 poena.

Ovom pobedom Fener je nastavio pobednički niz, a u petak od 19.00 imaće priliku da titulu Evrolige dodaju i trofej domaćeg šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve