Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.06.2017.

16:16

Emotivni oproštaj Hečera: Navijači, hvala vam!

Vilijam Hečer napustio je Partizan i potpisao ugovor sa Dinamo Sasarijem, međutim njegova ljubav prema klubu i navijačima ostaje velika.

Izvor: PT

Autor: PT

Emotivni oproštaj Hečera: Navijači, hvala vam!
Starsport

U emotivnoj poruci koju je putem Instagrama Amerikanac poslao crno-belima, zahvaljuje se klubu, trenerima, saigračima, a naravno i navijačima koji su tokom cele sezone bili uz njega.

Navijači... Grobari, vi ste jedni od najboljih navijača na svetu! Hvala vam na neverovatnom iskustvu. Hvala vam na vašoj ljubavi, podršci i kritikama kojih je bilo. Zaista cenim svakog od vas pojedinačno“, napisao je Hečer za navijače.

Naravno, tople reči upućene su i prema svim ljudima u klubu.

Kažu, nekada je potrebno deset godina da dođeš do te jedne, koja će ti učiniti život boljim. E, pa ovo je upravo bila ta sezone. Od prvog dana kada sam doputovao u Beograd, bio sam primljen u porodicu, koja će mi to ostati do kraja života. Kroz uspone i padove, do toga da sam bio više od meseca dana van terena zbog ozbiljne bolesti, neću dozvoliti da to pokvari moj utisak i ono što smo uradili ove sezone“, napisao je Amerikanac, a potom i nastavio.

Želim da zahvalim svim saigračima, a pogotovo trenerima koji su mi dali slobodu i tako dozvolili da imam najbolju sezonu u karijeri. Sezona 11 je gotova, ali moje putovanje još nije“, zaključio je Hečer.

They say, sometimes it takes 10 years to get to that 1 year that can change things for the better. Well this was that 1 year for me!! Since the first day I arrived in Belgrade, I was accepted into a family that is and will forever be my family as long as I live. Through the ups and downs, from being sidelined for a month with a serious illness, I'll never let anything overshadow all of the great things we accomplished this season as a team. I want to thank all of my teammates and especially my coaches who gave me the platform to play freely, creatively, and allowed me to have the best season of my professional career so far. Lastly, to the FANS...GROBARI, you guys are some of the best fans in the world!! Thank you for an unbelievable experience. Thank you for your love, encouragement, and even your criticism at times...I truly appreciate each and every one of you!! Season 11 is in the books...but my journey is not over!! ⚫️⚪️ For Life!!

A post shared by William Hatcher (@william_hatcher25) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve