Nova vest
Košarka

Utorak, 06.06.2017.

12:15

Teodosić jedva čeka Evrobasket

Većina ljubitelja košarke u Srbiji jedva čeka Evrobasket koji će biti održan u četiri države i u tom iščekivanju nisu jedini.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Teodosić jedva čeka Evrobasket
Getty images

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić je na svom Tviter nalogu postavio svoju fotografiju u dresu Srbije uz komentar "Ono kad se setiš da će uskoro Evrobasket".

Do početka Evrobasketa ima još 86 dana, a prvenstvo u košarci će biti organizovano u Finskoj, Turskoj, Izraelu i Rumuniji.

Srbija će grupnu fazu započeti u Istanbulu gde će joj protivnici biti Letonija, Rusija, Belgija, Ujedinjeno Kraljevstvo i zemlja domaćin, Turska. Teodosić je pred nakon plasmana CSKA na fajnal for Evrolige rekao da je F4 prioritet, a da na leto idu svadba i reprezentativne obaveze.

On je tom prilikom rekao i da bi voleo u NBA , ali ne na silu. Sa CSKA nije uspeo da odbrani evropski tron, ali se navijači u Srbiji nadaju da bi reperzentaciju košarkaši mogli da vrate na mesto na koje Srbija čeka od 2001. godine i osvoje titulu evropskog šampiona.

Počev od Evrobasketa 2017. takmičenje će se kao i Mundobasket održavati na svake četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve