Nova vest
Košarka

Subota, 27.05.2017.

11:29

Otkaz Tresaču zbog izjave o dva FMP

Košarkaš Spartaka Iz Subotice Dorđe Tresač zaradio je ispisnicu iz kluba zbog izjave da Partizanu želi osvajanje titule protiv FMP 1 ili FMP 2.

Izvor: SM

Autor: SM

Otkaz Tresaču zbog izjave o dva FMP
Foto/Youtubescreeshot

On je posle poraza Spartaka od Partizana 100:80 na konferenciji za medije tom izjavom podigao medijsku prašinu i razljutio pristalice crveno-belih.

Košarkaški klub Spartak osudio je "navijački ostrašćenu" izjavu svog igrača, a predsednica kluba u izjavi za“Blic“ potvrdila je da tresač dobio razrešnje o otkazu.

“Klub se ograđuje i najoštrije osuđuje ono što je Tresač uradio. Iskreno, ostala sam zapanjena kada sam čula šta je uradio. Bacio je ljagu na klub, tačno u trenutku kada smo se vratili na košarkašku mapu, i s njim ćemo raskinuti saradnju najkasnije po završetku sezone, kada mu i ističe ugovor“, kaže Josipa.

“I ne samo to, već je uvredio i trenera, koji nije mogao sebi da dođe od šoka, a posebno i saigrače izjavom da je Partizan imao lakši trening. Pa još te slike na Fejsbuku, pojma nismo imali. Nedopustivo je sve ovo“, zaključila je predsednica Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

410 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve