Nova vest
Košarka

Sreda, 24.05.2017.

13:17

Džikić: Spartak se neće sam pobediti

Trener Partizana Aleksandar Džikić podsetio je da se njegova ekipa namučila protiv Spartaka u Subotici i da mora ozbiljno da shvati rivala u duelu u Beogradu.

Izvor: PT

Autor: PT

Džikić: Spartak se neće sam pobediti
Starsport

Crno-beli su u Subotici protiv Spartaka slavili 82:75 i to nakon što su nadoknadili 17 poena zaostatka, pa Džikić upozorava da ne sme da bude kalkulacija.

"Namučili smo se protiv Spartaka u Subotici, vratili iz značajnog minusa, i dosta potrošili. Sada smo u nešto drugačijem sastavu, ali se situacija generalno nije promenila, naravno, favoriti smo. S druge strane, bilo je utakmica u ovoj ligi koje su pokazale da ne možemo da igramo sa nekakvim kalkulisanjem kada je u pitanju energija. Oni se neće sami pobediti, nemaju nikakav pritisak i biće potpuno rasterećeni", rekao je Džikić za klupski sajt.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije izmedju Partizana i Spartak igra se u četvrtak od 16.30 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve