Nova vest
Košarka

Petak, 19.05.2017.

13:00

Simonović: Zbunili smo se u poslednjem napadu

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da je Partizan zasluženo slavio u derbiju devetog kola Super lige Srbije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Simonović: Zbunili smo se u poslednjem napadu
Starsportphoto

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Stvarno nisu odustajali. Mi smo kontrolisali utakmicu, mislim 38 minuta, bilo je tu padova i uspona što je i normalno, ali nisu odustajali, borili su se do kraja i na kraju su uspeli da iskoriste naš pad koncentracije", rekao je Simonović novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Crvenu zvezdu sa 78:77 (15:21, 22:20, 18:21, 22:15) u devetom kolu Super lige Srbije i tako naneli crveno-belima prvi poraz u prvenstvu Srbije.

"Mislim da smo mnogo penala promašili, 17, to je stvarno puno za ovu utakmicu. Mi to obično dajemo, ali eto desila se takva utakmica, biće bolje u narednim mečevima", rekao je Simonović.

Partizan je do trijumfa došao uz zvuk sirene u 40. minutu, a junak pobede bio je Novica Veličković koji je pogodio za dva poena. To je crno-belima ujedno bila i prva prednost na utakmici.

"U poslednjem napadu su se možda malo i zbunili, ali lopta je došla do Baneta (Ratkovica), on ima iskustvo, igra dugo, zna da doda tu asisteniciju, nije se uspaničio, a Novica je pogodio dobar šut... Ponavljam, zaslužena pobeda Partizana", rekao je Simonović.

Novinare je zanimalo i zašto Zvezda u tom poslednjem napadu Partizana nije pravila faul.

"Hteli smo, možda je bio neki nesporazum, nisu se čuli, napravićemo ga kad bude trebalo", rekao je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve