Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.05.2017.

22:00

Džikić: Svesno odmarali Novicu, odigrali težak meč

Trener Partizana Aleksandar Džikić zadovoljan je bio pobedom na gostovanju u Vršcu, a nada se da će na sledećim utakmicama biti kompletni.

Izvor: PT

Autor: PT

Džikić: Svesno odmarali Novicu, odigrali težak meč
kkpartizan.rs

Crno-beli su sa 81:74 savladali Vrščane, pa su tako nastavili da prate Crvenu zvezdu, koja ima pobedu više od njih.

"Igramo lakše sa ekipama sa kojima smo se sastajali u ABA ligi. Ovo je počtak drugog kruga Superlige, Vršac nije nepoznanica za nas, ali opet smo protiv njih odigrali težak meč. U prvom poluvermenu nismo našli rešenje za Jeftića, Minčev je bio veliko iznenađenje, a Fundić samo nama daje trojke. Rekao sam i u najavi da pozicija Vršca na tabeli nije projekcija njegovog kvaliteta. Nadam se da ćemo u sledećim utakmicama biti kompletni, na ovoj smo svesno odmarali Veličkovića, čekamo da nam se priključi i Pot", rekao je Džikić.

Centar Partizana Miloš Koprivica tri sezone je nastupao za Vršac, a posle utakmice je rekao da ekipa mora da se okrene ka sledećem protivniku, Crvenoj zvezdi.

"Čestitam ekipi Vršca na očekivano velikoj borbi, kao i svojim saigračima na dobijenoj utakmici. Bilo mi je zadovoljstvo igrati u Vršcu, u hali u kojoj sam igrao tri godine. Takođe, zadovoljstvo je sresti ljude sa kojima sam sarađivao. Na nama je da se okrenemo sledećem meču protiv Zvezde i da se za njega spremimo što je moguće bolje", kazao je Koprivica.

Derbi je na programu u četvrtak od 19 časova, a domaćin je Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve