Nova vest
Košarka

Subota, 29.04.2017.

19:07

Radonjić zadovoljan, Čovića sramota posle poraza

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je ekipa pravila mnogo grešaka na početku meča sa FMP, ali kako je meč odmicao poboljšavali su se i zasluženo pobedili.

Izvor: SM

Autor: SM

Radonjić zadovoljan, Čovića sramota posle poraza
Starsport

"Pravili smo mnogo grešaka na početku, poremetili su nas svojom čvrstinom, željom, trudom i energijom. Kako je vreme odmicalo, naše konture su bile vidljivije, postepeno smo povećavali razliku i pobedili", rekao je Radonjić.

Zvezda je ostvarila i treću pobedu u Super ligi, pošto je ubedljivo sa 91:64 pobedila FMP.

"FMP je odlično počeo Super ligu i ostvario dve velike pobede. Bili su motivisani, uostalom kao i svi protiv nas", dodao je crnogorski stručnjak.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović je rekao da je njegova ekipa dobro igrala i zasluženo pobedila.

"Igrali smo dobro, kao i oni pogotovo u prvom poluvremenu. Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv jake ekipe. Jako smo ušli, u drugom poluvremenu ih skroz slomili i jakom odbranom zasluženo pobedili", rekao je Simonović.

Trener FMP Dušan Alimpijević bio je ljut na pojedine svoje igrače posle poraza.

"Sportski je nadati se protiv svakoga, pa i Zvezde, ali niko normalan ne ulazi u utakmicu sa očekivanjem da će pobediti Zvezdu. Moram da priznam da se nisam nadao da će pojedincima u mojoj ekipi nedostajati motiv da se bori i da ovo ne igleda tako ružno kako je izgledalo. Kasnije ćemo se pozabaviti tim stvarima", kazao je Alimpijević.

Kapiten FMP Filip Čović rekao je da ga je sramota posle utakmice.

"Posle prvog poluvremena, kao da je druga ekipa izašla na parket, što se nikome ne sviđa. Malo me je sramota posle ove utakmice, iako je protivnik zasluženo trebalo da bude među osam u Evroligi. Nismo uradili ono što nam je bio cilj", rekao je Čović.

Zvezda će u četvrtom kolu u utorak dočekati Mega Leks, dok će FMP dan kasnije gostovati Dinamiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve