Nova vest
Košarka

Utorak, 25.04.2017.

22:53

Novica o sukobu sa Džikićem i prozivkama 'delija'

Kapiten Partizana Novica Veličković potvrdio je sukob sa trenerom Aleksandrom Džikićem i istakao da mu nisu smetale prozivke Zvezdinih navijača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Novica o sukobu sa Džikićem i prozivkama 'delija'
Starsportphoto

Veličković je posle poraza od Crvene zvezde (85:74) u drugom kolu Košarkaške Superlige istakao da se baš zbog takvih utakmica vratio u Srbiju.

„Mene to motiviše i to je derbi, najviše sam se zbog toga i vraćao u Partizan. Ja sam se u inostranstvu ugasio. Igraš profesionalno, zarađuješ novac, ali nema tog žara, borbe i paljenja. Kada sam birao preko leta gde ću nastaviti karijeru... Znaš kada igraš derbi pred punom halom, to je sjajan osećaj. Nemam ništa protiv, neću nikada da se svađam sa navijačima. Volim da imam kontakt sa navijačima Partizana“, rekao je Veličković.

On je dodao je da je sukob sa trenerom Džikićem ostavio iza sebe i da je to normalno u profesionalnom sportu.

„Košarka je nešto najbitnije, nešto što najviše volim na svetu, kao i on. Porodica je porodica, a ovo je moja košarkaška porodica. Gotovo svakodnevno i na treningu imamo kontakte, profesionalci smo i ostavljam to iza sebe“, dodao je Novica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve