Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.04.2017.

13:11

Radonjić: Nekad pobedi i tim s manjim šansama

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde, podsetio je u najavi košarkaškog derbija (utorak, 20) da je dobro poznato šta nose utakmice protiv Partizana.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Radonjić: Nekad pobedi i tim s manjim šansama
Foto: Starsport

"Utakmica ima rezultatski značaj, bez obzira na to što je drugo kolo. Imamo jasan cilj da pobedimo Partizan, nadam se da će se to i desiti", rekao je Radonjić.

Radonjić je naveo da je izlišno govoriti o motivu pred duel sa Partizanom.

"Ovde se živi za derbi i od derbija. Jasno je zašto je to tako i zašto će uvek da bude tako, bez obzira na sve utakmice koje se igraju mimo tih duela. Postavlja se pitanje da li uopšte ima favorita. Mnogo puta se dešavalo da pobedi ekipa koja ima manje šanse", rekao je Radonjić.

On je rekao da se u derbiju zaboravlja sve što je bilo tokom sezone, pobede, porazi i forma.

Branko Lazić će biti u timu, pošto je propustio duel u prvom kolu prvenstva protiv Spartaka u Subotici.

"Lazić ima problema, ali ne onakvih kako se to predstavilo. On će zbog potrošnje dobiti prostora u jednom trenutku. Najvažnije nam je da spremni dočekamo završnicu Superlige.

Radonjić je istakao da neće unapred da razmišlja o raspodeli minuta, već će "kroz utakmice raditi ono za šta smatra da je najbolje za tim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve