Nova vest
Košarka

Subota, 22.04.2017.

14:48

Rondo sa klupe pokušao da saplete Kraudera?

Plejmejker Čikago Bulsa Radžon Rondo, ispravio je i podigao nogu dok je pored klupe njegove ekipe protrčavao Džej Krauder, krilo Boston Seltiksa.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Rondo sa klupe pokušao da saplete Kraudera?
Getty images

Rondo je to uradio nakon što je Krauder pogodio sa poludistance i krenuo u odbranu.

Plej Bulsa je u tom trenutku sedeo na klupi. Na pitanje novinara da li je to uradio namerno, Rondo je rekao da se istezao.

"Znate, kada pokidate ligamente, noga vam utrne s vremena na vreme. Uvek Istežem i ispravljam nogu tokom utakmice. Pretpostavljam da je to tako izgledalo jer je (Krauder) bio vrlo blizu naše klupe" rekao je Rondo na konferenciji posle trećeg meča plejof serije prve runde Istoka.

Čikago je posle dve vezane pobede nad Bostonom u gostima izgubio prvi meč kod kuće sa 104:87. Plejmejker ekipe iz „vetrovitog grada“ je utakmicu presedeo pored terena zbog polomljenog palca desne ruke.

Bez obzira na to da li je Rondo namerno podigao nogu pred Krauderom ili ne, na igru će tokom ostatka serije moći da utiče samo sa klupe. Pauziraće ostatak serije protiv Bostona, a trener Čikaga Fred Hojberg je rekao da će Rondovo stanje ponovo biti procenjeno za 7 – 10 dana.

Četvrti meč serije između ove dve ekipe, a drugi u Čikagu je između nedelje i ponedeljka.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve