Nova vest
Košarka

Petak, 21.04.2017.

22:30

Džikić: Vrščani su nas dobro namučili

Trener Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da su košarkaši Vršca bili "dosta dobar" rival, tako da je ekipa u drugom poluvremenu morala da igra na rezultat.

Izvor: SM

Autor: SM

Džikić: Vrščani su nas dobro namučili
Starsport

"Čestitam mojim igračima na pobedi, a igračima Vršca na nastupu, namučili su nas dobro. Praktično svih 40 minuta su bili dosta dobar rival. Probao sam u početku da podelim minutažu što se odrazilo na rezultat, ali smo u drugom poluvremenu igrali na rezultat", rekao je Džikić.

Partizan je gubio tokom većeg dela meča, a na kraju je pobedio 86:76.

U taboru crno-belih je posle više od dva meseca pauze zbog povrede oka zaigrao i Kenan Karahodžić, a na molbu novinara prokomentarisao je i igru Džamonta Gordona.

"Svaki minut na terenu njemu zaista značo. Treba biti hrabar pa izaći na teren tako. Od Gordona očekujemo više", dodao je Džikić.

Trener Vršca Vladimir Đokić bio je zadovoljan posle meča, rekavši da je njegov tim bio "neočekivano dobar".

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili smo dobri 35 minuta, neočekivano dobri. Imamo karakter, što je najbitnije. Bili smo 38 minuta u egalu. Boli ovih 10 na kraju, ali šta je tu je. Ponosan sam na svoje igrače, ovo je bila dobra utakmica i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu", rekao je Đokić.

On je posle pitanja novinara odgovorio da se ambicije kluba nisu promenile posle ovakvog nastupa.

"Realno KLS ligaši su slabiji od ABA ligaša. Nemamo ambicija da udjemo u Jadransku. Ova utakmica je bila dobra, ali samo prva u nizu. Videćemo kako će izgledati posle FMP. Rano je za ambicije, koje i nemamo", zaključio je starteg Vrščana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve