Nova vest
Košarka

Sreda, 12.04.2017.

14:33

Radonjić: Da završimo posao u Zagrebu

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde, u trećem meču finalne serije plej-ofa ABA lige očekuje veoma motivisanu Cedevitu.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Da završimo posao u Zagrebu
Foto: Starsport

Treći meč izmedju Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u zagrebačkom Domu sportova.

"Odmah nakon druge utakmice krenuli smo za Zagreb, da iskoristimo jedan dan da se pripremimo za treći duel. Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada, pokazali su veliku želju, motivaciju i karakter i u drugom poluvremenu drugog meča u Beogradu, ali mi želimo da odgovorimo. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu, da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije" rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezdin prvotimac Milko Bjelica uveren je da će Cedevita pokušati da pred svojom publikom pruži najveći otpor i spreči skor 3:0 u finalu.

"Biće sigurno dodatno motivisani činjenicom da igraju pred svojim navijačima u svojoj hali. Posle dva dana i dve utakmice, imamo sada vremena da se osvežimo, pripremimo i uđemo spremni u ovaj treći meč", rekao je Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve