Nova vest
Košarka

Sreda, 15.03.2017.

13:37

Zagorac se oprostio od Beograda, nova stanica NBA

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac otputovao je danas u SAD gde će individualno trenirati, kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu u NBA ligi.

Izvor: S. R.

Autor: S. R.

Zagorac se oprostio od Beograda, nova stanica NBA
Rade Zagorac (Foto: Starsport)

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Mege, Zagorac je jutros otputovao u SAD, a njegov povratak se očekuje u drugom delu aprila. Zagorca je na NBA draftu prošle sezone Boston izabrao kao 35. pika, ali je odmah prosleđen ekipi Memfisa.

U dosadašnjem delu sezone Zagorac je u Jadranskoj ligi u proseku postizao 15 poena, 6,5 skokova i 2,5 asistencije po utakmici, dok je u Ligi šampiona imao 12,6 poena, 6,1 skok, 2,5 asistencija i 1,8 ukradenih lopti po meču.

Nema sumnje da je Zagorac izuzetno zadovoljan zbog novih izazova u karijeri, ali je činjenica i da mu je odlazak iz Beograda, čak i na kratko, teško pao. On je uoči polaska ostavio na svom Instagram profilu sliku Beogradskog pobednika i ispod nje napisao: "Do nekog sledećeg viđenja, dobri moj...".

Do nekog sledeæeg vidjenja, dobri moj...

A post shared by rade zagorac (@zagorade) on

Pred sam polazak objavio je još jednu sliku sa porodicom uz poruku: "I tad shvatiš da imaš sve što ti treba..."

I tad shvatiš da imaš sve što ti treba.. ❤#05am #family

A post shared by rade zagorac (@zagorade) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve