Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.03.2017.

23:19

Milojević želi pobedu za tačku na ABA sezonu

Košarkaši Mega Leksa završavaju sezonu u ABA ligi utakmicom protiv Karpoša, a trener Dejan Milojević želi pobedu za kraj.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević želi pobedu za tačku na ABA sezonu

"Karpoš je jedno od najprijatnijih iznenadjenja lige. Sa klupe ih sjajno predvodi Dragan Nikolić i pored obezbeđenog opstanka, imali su i nekoliko velikih pobeda. S druge strane, nama je evidentno prijao kraj takmičenja u Ligi šampiona jer smo posle toga zaigrali daleko bolje i počeli da pobeđujemo i na strani, gde smo vezali tri pobede", rekao je Milojević

Trener Mega Leksa na ovom meču neće moći da računa na povređene Vlatka Čančara i Ognjena Čarapića.

"Uz agresivnu odbranu i dobru energiju na terenu, verujem da možemo da dodjemo do pobede koja bi mogla da znači i plasman u gornji deo tabele, što nam je do pre par kola izgledalo nedostižno", dodao je Milojević.

Najiskusniji igrač Mega Leksa Predrag Samardžiski se polako vraća u formu posle operacije kolena.

"U petak igramo poslednju utakmicu u regularnom delu ABA lige i želimo da je završimo pobedom. Karpoš Sokoli su najprijatnije iznenađenje ove sezone. Dovodjenjem trenera Nikolića došao je do izražaja kvalitet igrača. Očekujem tešku utakmicu, ali verujem da uz borbu tokom svih 40 minuta meča, kao i uz podršku publike u Sremskoj Mitrovici, možemo da dođemo do pobede i da okončamo sezonu u regionalnom takmičenju na pravi način", rekao je Samardžiski.

Makedonska ekipa je u prvom susretu ovih timova pobedila u Skoplju 75:72. Mega i Karpoš trenutno dele sedmo mesto, sa učinkom od deset pobeda i 15 poraza.

Utakmica se igra u petak od 20 časova u Sremskoj Mitrovici. Karte se prodaju po ceni od 200 dinara za tribine i 500 dinara za VIP mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve