Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.03.2017.

18:25

Laso: Zvezda je strašan tim, ima svoj stil

Trener Real Madrida Pablo Laso rekao je da je Crvena zvezda strašan tim koji ima izgrađen svoj stil igre.

Izvor: mn

Autor: mn

Laso: Zvezda je strašan tim, ima svoj stil
Starsport

Dve ekipe sastaju se u petak u 21 sat u Madridu u 25. kolu Evrolige. U prvom susretu Zvezde i Reala u Beogradu, slavio je srpski šampion sa 82:70.

"Kraljevski klub" je lider na tabeli sa 18 pobeda i šest poraza, a crveno-beli su na šestom mestu sa skorom 14/10.

Crvena zvezda je jak tim koji je pokriven na svakoj poziciji. Imaju jake igrače i to čini njihovu odbranu još boljom. Imaju dobre skakačke sposobnosti, to im pomaže da osiguraju svoje napade. Stvorili su svoj stil igre i to ih čini strašni timom. Gudurić, Lazić i Dženkins su uključeni u igru, mogu da pogađaju spolja i idu na ulaz. Noćioni neće igrati na ovom meču, pokušao je da bude spreman, ali ne želimo da forsiramo njegov povratak. Hanter i Dončić takođe imaju malih problema, ali se nadam da će biri spremni za ovaj meč“, rekao je Laso.

I Drejper se složio da Zvezda ima svoj stil igre i istakao timski kvalitet ispred pojedinačnog.

Fokusirani smo na ovaj meč jer je jedna od ključnih za naš plasman na tabeli. Igramo protiv borbene ekipe, moraćemo da se suočimo sa svim poteškoćama kako bismo pobedili. Crvena zvezda je jedna od najtežih rivala, svi igrači su snažni i igraju agresivno. To je ono što ih održava u trci za plej of. Igraju svojim stilom i mislim da je njihov timski duh ispred pojedinačnih kvaliteta“, rekao je Drejper.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve