Nova vest
Košarka

Sreda, 08.03.2017.

12:14

Đentile bez utakmica do početka EP

Italijanski košarkaš Alesandro Đentile, posle odlaska iz Panatinaikosa, do kraja sezone neće odigrati nijednu zvaničnu utakmicu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Đentile bez utakmica do početka EP
Getty images

On će trenirati individuano u milanskom Armaniju, prenosi Gazeta delo Sport.

Đentile, koji je pod ugovorom sa Armanijem, prema propozicijama Evrolige i italijanske Serije A više nema pravo da igra u tim takmičenjima jer je već nosio dres tima iz Milana u prvom delu sezone, pre odlaska u Panatinaikos.

On je početkom decembra stigao na pozajmicu u Atinu, ali nije opravdao velika očekivanja i saradnja je raskinuta posle samo tri meseca.

Đentilea su želeli Bajern, Hapoel iz Jerusalima i italijanski drugoligaši Trst i Fortitudo, ali je izabrao da se posveti individualnom radu.

Jedan od najboljih italijanskih košarkaš ove sezone u Evroligi prosečno je beležio sedam poena, 2,6 skokova i 1,7 asistencija, a problem za tamošnju reprezentaciju pred Evrobasket njegov izostanak takmičarskih mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve