Nova vest
Košarka

Utorak, 07.03.2017.

17:56

Pešić: Ko želi zlato na Igrama, neka me pozove

Svetislav Pešić traži novi angažman, a s obzirom da mu je prioritet u nastavku karijere zlato na Olimpijskim igrama, verovatno su prioritet reprezentacije.

Izvor: AK

Autor: AK

Pešić: Ko želi zlato na Igrama, neka me pozove
Foto: StarSport

Pešić je bio šampion Evrope (sa Jugoslavijom i Nemačkom), te sveta (Jugoslavija), nacionalni prvak Jugoslavije, Nemačke i Španije, te osvajač Kupa Koraća i Evrolige.

"Imam još dosta vremena za odluku o novoj ulozi u košarci. Spremam se za Olimpijske igre. Od zlatnih medalja nedostaje mi samo ta sa Igara. Ko želi da napadne to zlato, stojim mu na raspolaganju", rekao je Pešić za "Sportski žurnal".

Pešić je u nedelju posmatrao duel između FMP-a i Crvene zvezde u ABA ligi, a svidela su mu se dva pojedinca.

"Bolden mi se dopao. Vidi se da ima kvalitet i da je raznovrstan igrač. Ali, najviše mi se dopao Branko Lazić. On je jedini igrač iz generacije Crvene zvezde s kojom sam ja radio. Njegov napredak mi nije iznenađenje, s obzirom da odlično poznajem njegov odnos prema treningu i ekipi. Svi traže nove Bodiroge i Divce, ali malo je igrača kao što je Lazić. On daje ogroman doprinos snazi tima. On motiviše i vuče sve oko sebe", rekao je Pešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve