Nova vest
Košarka

Utorak, 28.02.2017.

12:27

Zvezda: Karte za Bamberg i novi apel

Ulaznice za utakmicu Crvena zvezda – Bamberg u Evroligi biće puštene u prodaju u sredu, a klub je ponovo apelovao na navijače da se ponašaju prema propisima.

Izvor:

Autor:

Zvezda: Karte za Bamberg i novi apel
StarSport

Pojedinačne ulaznice biće puštene u prodaju od 10.00 na svim prodajnim mestima Eventima.

Utakmica će biti odigrana u dvorani 'Aleksandar Nikolić' i ponovo je označena kao izuzetno visokog rizika, što znači da će važiti posebne bezbednosne procedure, iste kakve su bile za prošlonedeljni susret sa Galatasarajem.

Zvezda je objavila da će vlasnike sezonskih ulaznica do početka informisati o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja dvorane i ostalim važnim stvarima.

"KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve koji se budu našli u dvorani da ne bacaju nikakve predmete u teren, niti da sede na prolazima, jer je klub, zaključno sa novom kaznom, platio Evroligi 28.500 evra, a naredna kazna biće igranje utakmice pred praznim tribinama", navodi se u saopštenju Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve