Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.02.2017.

21:07

Milojević: Da odgovorimo na energiju Partizana

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovi košarkaši mogu ostatak Jadranske lige da odigraju bez grča.

Izvor: mn

Autor: mn

Milojević: Da odgovorimo na energiju Partizana
Starsport

Ipak, on je istakao da je timu ambicija da pobeđuje do kraja, i da zato u ponedeljak mora da odgovori na energiju Partizana.

Utakmica Mega - Partizan igra se u ponedeljak u Sremskoj Mitrovici i počinje u 21.00. Ulaznice se prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

"Mi smo sa tri vezane pobede obezbedili opstanak u ligi, što nam omogućava da preostale mečeve odigramo bez grča i pritiska sa te strane. Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo naš položaj na tabeli. Moramo da odgovorimo Partizanu energetski jako i agresivno u odbrani ako želimo da zabeležimo pobedu. U kom god oni sastavu budu izašli u ponedeljak, moramo maksimalno ozbiljno da priđemo meču od samog početka. Samo tako možemo da dođemo do pobede koja bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred borbe koje nas očekuju do kraja sezone", rekao je Milojević za sajt kluba.

Kapiten Rade Zagorac rekao je da njegov tim spremno dočekuje Partizan.

"Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Nedavno su nas ubedljivo nadigrali u Nišu. Partizan je skup iskusnih, kvalitetnih i dokazanih igrača čiji je lider Novica Veličković. Imaju jako dobru sezonu trenutno. Mi smo dobro trenirali i meč dočekujemo spremni, sa željom da nastavimo sa pobedama u ABA ligi i na pravi način da završimo sezonu u regionalnom takmičenju", rekao je Zagorac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve