Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.02.2017.

18:21

Odlični Bogdan i Kalinić u pobedi Fenera

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić pružili su odlične partije u pobedi Fenerbahčea na Karšijakom 85:73 u 19. kolu prvenstva Turske.

Izvor: mn

Autor: mn

Odlični Bogdan i Kalinić u pobedi Fenera
Starsport

Ekipa Željka Obradovića slavila je tek posle produžetka, pošto je posle regularnih 40 minuta rezultat bio 65:65.

Bogdan Bogdanović igrao je 32 i po minuta zabeležio je 15 poena , tri skoka i četiri asistencije, a Nikola Kalinić je na parketu proveo gotov ceo meč, odigravši 43 minuta, za to vreme zabeležio je 13 poena, osam uhvaćenih lopti i četiri asistencije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nanali sa 23 poena, a Bobi Dikson, koji je sa slobodnih bacanja doneo produžetak Feneru, ubacio je 16.

Utakmica se igrala bez publike zbog kazne Karšijake, u čijim redovima se istakao Samers sa 20 poena, Ovens je doda dva manje, a 15 je zabeležio Grin.

Fenerbahče je nastavio pobednički niz, upisao 17. trijumf u sezoni i na prvom je mestu na tabeli, dok je Karšijaka vezala treći poraz i na sedmoj je poziciji sa skorom 10/9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve