Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.02.2017.

17:32

Radonjić: Bez Jovića na Olimpiju

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje dobru utakmicu protiv Olimpije u Jadranskoj ligi, kao i da će njegov tim igrati bez povređenog Stefana Jovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Radonjić: Bez Jovića na Olimpiju
Starsport

Zvezda je obezbedila prvo mesto na tabeli, a Olimpija opstanak, tako da utakmica nema takmičarskog značaja.

Utakmica Zvezda-Olimpija igra se u ponedeljak od 18.00 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

"Utakmica nas očekuje nakon što je Olimpija pobedila Budućnost i izašla iz opasne zone, u borbi za opstanak u ligi. Mi ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni, bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića, koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem, i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Očekujem, ipak, jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce", rekao je Radonjić.

Centar Ognjen Kuzmić kazao je da tim želi da pobedi, bez obzira na to što se još oporavlja od utakmice sa Galatasarajem u Evroligi.

"Još nekoliko mečeva nam je ostalo do kraja regularog dela ABA lige, osećamo još uvek posledice teške utakmice sa Galatasarajem, nećemo moći da računamo na pomoć Dangubića i Jovića, ali želimo da odigramo koncentrisano i dopadljivo, i dodjemo do novih bodova, bez obzira na to što smo već osigurali prvo mesto na tabeli", rekao je Kuzmić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve