Nova vest
Košarka

Petak, 24.02.2017.

22:00

Birčević: Nemamo ni normalan trening

Stefan Birčević bio je jedan od junaka važne pobede Partizana nad Zadrom u ABA ligi, a ističe da tim nije želeo da dozvoli da izostanak saigrača bude izgovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Birčević: Nemamo ni normalan trening
Foto: StarSport

Crno-beli su slavili 87:86 zakucavanjem Uroša Lukovića pet sekundi pre kraja, a igrali su bez šestorice prvotimaca.

"Nismo hteli da imamo izgovor da nas je malo i što nemamo ključne igrače u timu. Mogli smo i ranije da rešimo utakmicu, imali smo 12 razlike pet minuta pre kraja, ali glavno je da smo pobedili", rekao je Birčević, koji je postigao 26 poena, pogodivši pet trojki.

On je ponovo pao na levi kuk, treći put u poslednjih sedam dana, ali je kazao da će biti dobro, iako ga to boli. Partizan je utakmicu izneo praktično sa sedam igrača.

"Mi znamo između sebe kako je. Čane (Čanak) i Kec (Dušan Kecman) nisu mogli da obave normalan trening, jer nas je šest do sedam na treningu. Imamo problem da odigramo pet na pet i da postavimo sve što želimo. Ne smemo da kukamo. Idemo dalje. Na našu sreću, odložena je utakmica protiv Mege. Taj dan će nam mnogo značiti da se odmorimo. Nadam se da će nam se priključiti još neki igrač. Sada smo treći, ali ne odustajemo od tog drugog mesta", rekao je Birčević.

Partizan je iskoristio poraz Budućnosti i preuzeo treće mesto u ABA ligi, a u sledećem kolu gostuje Mega Leksu u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d