Nova vest
Košarka

Sreda, 22.02.2017.

18:00

Zvezda pred Galatu: Igraćemo bez publike

Crvena zvezda apelovala je na svoje navijače da se pridržavaju mera bezbednosti za utakmicu s Galatasarajem u Evroligi.

Izvor:

Autor:

Zvezda pred Galatu: Igraćemo bez publike
StarSport

Duel srpskog, regionalnog šampiona i turskog predstavnika proglašen je mečom "izuzetno visokog rizika".

Zvezda je saopštila da će kapije dvorane "Aleksandar Nikolić" biti otvorene u 16.30, dva i po časa pre početka utakmice, kao i da hali neće moći da priđe niko bez karte, koje su rasprodate danas.

Kapacitet dvorane je značajno smanjen.

"Kapije hale 'Aleksandar Nikolić' otvaraju se već u 16.30, a mere kontrole na ulazima biće dodatno pojačane, pa se zato svi vlasnici sezonskih i dnevnih ulaznica mole da dodju znatno ranije u dvoranu, zbog detaljnih pretresa na svim ulazima", navodi se u saopštenju Zvezde.

Šampion Srbije ove godine kažnjen je tri puta u Evroligi, ukupno sa 28.500 evra. Zvezda je navela da je sledeća mera kazne prazna dvorana.

Klub je zato zamolio sve posetioce da ne donose plastične upaljače, sitan novac i sitnu kozmetiku.

"Sve ono što je u prethodnih nekoliko utakmica dovelo do velikih kazni, zbog kojih je predstavnicima Crvene zvezde u sredu na zajedničkom sastanku policije, bezbednosnih službi i Evrolige, saopšteno da je sledeća mera – prazna dvorana u Beogradu. Utakmice s Galatasarajem uvek nose poseban naboj, ali (Zvezda) apeluje na sve simpatizere da ni jednim činom ne dovodu u pitanje dalje takmičarske ambicije našeg kluba u Evroligi, i da nam sve moguće sportske načine pomognu da pobedimo rivala na parketu", navodi se u saopštenju Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve